MENU
Català
Inici
carta
Nosaltres
Contacte
Castellano
English
Pусский
日本人
Notícies
14 Maig 2019
 
01 Juny 2016
Després de tots aquests anys, hem decidit donar un canvi en l'entrada del nostre restaurant. Els qui ens van visitar alguna vegada o ens visiten regularment, recordaran el viver que tenim en l'entrada i sobre la seva paret enrajolada amb (...)
01 Setembre 2016
Sempre en nostre afan de sorprendre els nostres clients, ens vam proposar renovar la nostra carta de postres sempre amb l'objectiu de no deixar indiferent a cap paladar. ¿¿Encara no els has tastat??
01 Gener 2015
Amb el 2015 Botafumeiro celebra el seu 40 aniversari. Han estat moltes alegries, anectocdotes, clients i bons moments viscuts a les nostres sales.  Gràcies a tots per confiar en nosaltres.
06 Maig 2016
On hi ha un gallec està Galícia. Per aquesta raó , ja fa deu anys el Fòrum da Terra Galega va crear el guardó " Gallego del Año " a Catalunya. Aquest any el guardó ha recaigut en Moncho Neira, l'Alma Mater del nostre Restaurant . Al costat (...)
20 Agost 2014
Botafumeiro en el Programa.  Zoom Tendències de TVE1 – Barcelona i les seves direccions incombustibles. “Zoom Tendencias de TVE1 – Barcelona y sus direcciones incombustibles” Un bon reportatge sobre Passeig de Gràcia, l'estètica modernista (...)
07 Gener 2014
El programa "Tot és possible" de RAC1 va entrevistar Moncho Neira, propietari del restaurant Botafumeiro i del grup Moncho's, dins de la seva secció de gastronutrició. En aquest espai Moncho Neira repassa al costat de la nutricionista Magda (...)
menu-especial-cap-d-any de  2