Entrants
Mitja dotzena de cloïsses vives, uns talls de pernil ibèric Gran Reserva o una amanida de llamàntol: una reunió com cal s’ha de guarnir amb entrades a l'altura de l'ocasió. Botafumeiro li dóna la benvinguda amb una selecció de freds i tebis per prendre delit mentre treballen els fogons.
Marisc "Selecció Botafumeiro"
"Quan la matèria primera és indiscutiblement la millor del mercat, el cuiner ha de saber respectar el producte, donar-li únicament el punt de foc i el guarniment justos per despertar tot el seu sabor i aroma al plat".
Moncho Neira, Xef i propietari de Botafumeiro
Cadascuna de les peces de la "Selecció de Marisc Botafumeiro" ha estat escollida a peu de llotja a les més disputades subhastes de les costes gallega i catalana. Degusti la llagosta estil Botafumeiro, les gambes de Palamós a la planxa o celebri en companyia tot el color i la riquesa de les nostres mariscades i cassoles.
Arrossos i peix salvatge
A Botafumeiro coneixem bé el mar i per això servim només producte de temporada. Per ració o peça sencera, al forn o a la brasa de carbó d'alzina, el peix salvatge és una de les millors tries de la nostra carta.
Botafumeiro també dedica una part de la seva cuina a la tradició mediterrània de l'arròs: caldós amb llamàntol, paella de marisc o negre amb calamarcets de platja.
Les nostres carns
L'amant de les bones viandes trobarà també un lloc reservat a la carta. El “chuletón” DO Vedella Rossa Gallega —criat a la nostra granja a base de pastures naturals i mètodes de criança tradicional— o el lletó a la brasa consoliden el repertori Botafumeiro de plats principals.
Postres
L'Ofrena final és per als més llaminers. Pastís de Santiago, Tatin flamejada, crêpes Suzette preparades davant el client o el famós souflé, són alguns dels clàssics que reservem per tancar la nostra proposta gastronòmica.
Carta de vins
Vins seleccionats d'Albariño, Ribeiro, Somontano i Penedès de les millors collites i varietats.
I per reposar la sobretaula, una selecció d’espiritosos i digestius, blancs i anyencs.
De dilluns a diumenge sercvei de migdia: 13:00 a 15:30
Delivery tot el dia.