MENU
Català
Inici
Notícies
Nosaltres
Contacte
Castellano
English
Pусский
日本人


Entrants

Mitja dotzena de cloïsses vives, uns talls de pernil ibèric Gran Reserva o una amanida de llamàntol: una reunió com cal s’ha de guarnir amb entrades a l'altura de l'ocasió. Botafumeiro li dóna la benvinguda amb una selecció de freds i tebis per prendre delit mentre treballen els fogons.



Marisc "Selecció Botafumeiro"

"Quan la matèria primera és indiscutiblement la millor del mercat, el cuiner ha de saber respectar el producte, donar-li únicament el punt de foc i el guarniment justos per despertar tot el seu sabor i aroma al plat".

Moncho Neira, Xef i propietari de Botafumeiro

Cadascuna de les peces de la "Selecció de Marisc Botafumeiro" ha estat escollida a peu de llotja a les més disputades subhastes de les costes gallega i catalana. Degusti la llagosta estil Botafumeiro, les gambes de Palamós a la planxa o celebri en companyia tot el color i la riquesa de les nostres mariscades i cassoles.



Arrossos i peix salvatge

A Botafumeiro coneixem bé el mar i per això servim només producte de temporada. Per ració o peça sencera, al forn o a la brasa de carbó d'alzina, el peix salvatge és una de les millors tries de la nostra carta.

Botafumeiro també dedica una part de la seva cuina a la tradició mediterrània de l'arròs: caldós amb llamàntol, paella de marisc o negre amb calamarcets de platja.



Les nostres carns

L'amant de les bones viandes trobarà també un lloc reservat a la carta. El “chuletón” DO Vedella Rossa Gallega —criat a la nostra granja a base de pastures naturals i mètodes de criança tradicional— o el lletó a la brasa consoliden el repertori Botafumeiro de plats principals.



Postres

L'Ofrena final és per als més llaminers. Pastís de Santiago, Tatin flamejada, crêpes Suzette preparades davant el client o el famós souflé, són alguns dels clàssics que reservem per tancar la nostra proposta gastronòmica.



Carta de vins

Vins seleccionats d'Albariño, Ribeiro, Somontano i Penedès de les millors collites i varietats.

I per reposar la sobretaula, una selecció d’espiritosos i digestius, blancs i anyencs.



Cuina oberta ininterrompudament de dotze del migdia a una de la nit.